Hoppa till sidans innehåll

Tjörns Ridklubbs Värdegrund


 

Glädje och gemenskap

Glädje och gemenskap är grunden för vår verksamhet. Därför värnar vi om varandra, ser varandra och hjälper varandra. På vår klubb är respekt och uppmuntran viktigt och leder till en god sammanhållning. Vi är goda förebilder för varandra och motverkar mobbning och trakasserier. I vår verksamhet har vi roligt tillsammans!

 

En ridklubb för alla

Till oss är alla välkomna oavsett nationalitet, etniskt ursprung, religion, ålder, kön, sexuell läggning samt fysiska och psykiska förutsättningar. Alla har rätt att delta på lika villkor. Vi förespråkar delaktighet och demokrati där alla medlemmars röst är lika viktig och lika mycket värd.

 

Hästens välbefinnande i centrum

På vår ridklubb värnar vi om hästens bästa och dess välbefinnande kommer alltid i första rummet. Vi behandlar hästen med respekt och ser till att miljön runt hästen är trygg och säker. Vi anser att kunskap om hästen är grunden för en god hästhållning där hästen behandlas väl och ges möjlighet att bete sig naturligt. Därför ska alla ges möjlighet att lära sig hur hästen fungerar, sköts och hanteras på ett säkert sätt.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:08 Skribent: Carina Holmqvist

 Klubbkläder:

Bidragsgivare:

 

Våra Sponsorer:

 

H-ks_logga.png

 

 

enp-logo

 

 logo

 

 

Postadress:
Tjörns RK - Ridsport
Gunneby 99
47193 Kållekärr

Kontakt:
Tel: 0304662611
E-post: This is a mailto link

Se all info