Hoppa till sidans innehåll

UNGDOMSSEKTIONEN PÅ TJÖRNS RIDKLUBB


 Presentation av vår Ungdomssektion

 

Här på Tjörns Ridklubb har vi en aktiv Ungdomssektion, förkortas US, som anordnar aktiviteter för barn och ungdomar på klubben. Alla under 26 år tillhör automatiskt ungdomssektionen, men när vi talar om US så är det dem ca 10 ungdomarna som sitter i US styrelse som vi menar.

Deras uppdrag på klubben är att anordna olika aktiviteter under året. Bland annat pysselkvällar, pimp my pony eller 5 kamp m.m.
Dessutom är det US som anordnar årets läskigaste kväll i stallet under halloween och även den årliga julfesten där dem sätter upp en pjäs helt på rim och har det mest skönsjungande Luciatåget söder om nordpolen.

 

 

Under hela året har vi lördagsstalljourer då vi finns i stallet för att hjälpa de ridande och ridlärarna under hela dagen, så tveka inte att fråga oss om hjälp! (Det gäller såklart även om ni ser oss under vardagskvällarna). På lördagar anordnar vi också ponnyridning för de minsta där man får rida några varv i manegen eller paddocken på en av våra snäll ponnyer för 15 kronor varvet, eller 20kr med bommar och konor. Tiden är 12.30 varje helgfri lördag.

Varje sommar har vi ett eget US läger som belöning för årets arbete.

 

Vill man vara med i styrelsen för US är det bara att fhöra av sig till US, man måste vara minst 12 år. Vill man inte vara med i US styrelse men har förslag på vad ni vill ha mer eller mindre av går det jättebra att komma fram till oss i stallet och prata eller skicka till oss på instagram: tjrk_ungdomssektion_ 

 
Vi ses i stallet!
/Hästiga hälsningar från Ungdomssektionen

 

 Video från US lägret 2015

Vinnare av Vi i stallet 2014
Tjörns ridklubbs duktiga ungdomar vann årets upplaga av Vi i stallet!

 

 Årets US 2012 i Göteborg och Bohusläns distrikt
Vi blev utnämnda till Bästa Ungdomssektion i Göteborg och Bohusläns distrikt 2012! Läs mer om utnämningen på DUS hemsida: http://www3.ridsport.se/Distriktssajter/Goteborg/Ungdom/Stipendier/2012/

 

 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:29 Skribent: Johanna Brask

 Klubbkläder:

Bidragsgivare:

 

Våra Sponsorer:

 

H-ks_logga.png

 

 

enp-logo

 

 logo

 

 

Postadress:
Tjörns RK - Ridsport
Gunneby 99
47193 Kållekärr

Kontakt:
Tel: 0304662611
E-post: This is a mailto link

Se all info