Hoppa till sidans innehåll

Personal


Sandra Andersson - Ridskolechef och ridlärare

Jag är Utbildad Hippolog och diplomerad SRL II och har tidigare jobbat på Partille Ridklubb och Sveriges Ridgymnasium.  Har i dagsläget ingen egen häst men har tidigare tävlat i både hoppning och dressyr. Jag har lektioner på Tisdagar och onsdagar.

Filippa Lärn - Ridlärare och stallpersonal

Hej! Jag heter Filippa Lärn, just nu undervisar jag lektionerna på lördagar, samt jobbar i stallet på måndagar och fredagar. Jag är utbildad och diplomerad hästskötare, och gick även ridledarutbildningen 2021, så är numera även utbildad ridledare.

Jag startade min anställning här i början av 2021, men har hängt på ridklubben sedan jag var 10 år. Tyvärr har jag ingen egen häst för tillfället då jag inte riktigt har tid, men rider ett par gånger i veckan i ett stall i Ucklum. Hoppningen är det jag tycker är allra roligast, även fast dressyr också är väldigt roligt och givande.

Min plan i framtiden är att fortsätta utbilda mig som ridlärare, då jag tycker det är väldigt roligt att lära ut och få bidra till ryttarnas utbildning och utveckling. 

Tove Mogensen - Ridlärare och stallpersonal

Johanna Brask - Häst och stallpersonal

Jag började min anställning på Tjörns Ridklubb vid terminsstart HT2019. Har ridit på Tjörns Ridklubb i 13 år och har nu min foderhäst Hawk Eye (Håkan) uppstallad på klubben. Vill gärna läsa hippologprogrammet så småningom. 

Therese Munk - Ridskolechef och Ridlärare 

Föräldraledig  

Hej! Jag är utbildad hästskötare och ridledare och har arbetat inom ridskoleverksamheten i 10 år. Började som anställd på Tjörns Ridklubb 2014 och har undervisning på måndagar och tisdagar. Tidigare arbetade jag på Göteborgs Fältrittklubb. 

Jag är bosatt en bit utanför Kållekärr med min sambo samt hundarna Messy och Dail. Har i dagsläget ingen egen häst, men brinner mest för dressyren har tidigare tävlat upp till MSV:C.

Uppdaterad: 03 JAN 2018 22:32 Skribent: Mimmi Martinsson

 Klubbkläder:

Bidragsgivare:

 

Våra Sponsorer:

 

H-ks_logga.png

 

 

enp-logo

 

 logo

 

 

Postadress:
Tjörns RK - Ridsport
Gunneby 99
47193 Kållekärr

Kontakt:
Tel: 0304662611
E-post: This is a mailto link

Se all info