Hoppa till sidans innehåll

Personal


 

Therese Munk - Ridskolechef och Ridlärare

Hej! Jag är utbildad hästskötare och ridledare och har arbetat inom ridskoleverksamheten i 10 år. Började som anställd på Tjörns Ridklubb 2014 och har undervisning på måndagar och tisdagar. Tidigare arbetade jag på Göteborgs Fältrittklubb. 

Jag är bosatt en bit utanför Kållekärr med min sambo samt hundarna Messy och Dail. Har i dagsläget ingen egen häst, men brinner mest för dressyren har tidigare tävlat upp till MSV:C.

 

 Julia Engman - Ridskolechef och ridlärare

Jag började min anställning på Tjörns Ridklubb sommaren 2018 och har nu undervisning på onsdagar, torsdagar och fredagar. Jag är utbildad ridlärare via Biologiska yrkeshögskola i Skara där jag läste 2014-2016 och tränade för Sten Lindgren och Traudi Björling. Innan jag började arbeta här på Tjörns Ridklubb så jobbade jag på Långeberga Ridklubb i Göteborg. Jag tycker hoppning är roligast och har själv tävlat upp till 1,10-hoppning.

Förutom att jobba med ridutveckling och hästar så läser jag till en kandidatexamen i psykologi som jag är färdig med nästa år.   Min förhoppning är att min vidareutbildning kan hjälpa mig i både min nuvarande yrkesroll och i kommande utmaningar. När jag är ledig så spenderar jag tiden med min sambo, familj, reser & seglar ofta och gärna!

 
Emelie Linderholm - Ridlärare


Hej! Jag är diplomerad SRL1 samt utbildad SRL2, båda utbildningarna har jag gått på Ridskolan Strömsholm. Jag äger ett 5-årigt sto som heter Blomster samt en shetlandsponny som heter William. Jag gillar verkligen att undervisa och tycker det är en ynnest att få se elever utvecklas och ha roligt på hästryggen. Vi ses säkert framöver!Johanna Brask - Häst och stallskötare

Jag började min anställning på Tjörns Ridklubb vid terminsstart HT2019. Har ridit på Tjörns Ridklubb i 13 år och har nu min foderhäst Hawk Eye (Håkan) uppstallad på klubben. Vill gärna läsa hippologprogrammet så småningom. 

 

Uppdaterad: 03 JAN 2018 22:32 Skribent: Mimmi Martinsson

 Klubbkläder:

Bidragsgivare:

 

Våra Sponsorer:

 

 

 

enp-logo

 

 logo

 

 

Postadress:
Tjörns RK - Ridsport
Gunneby 99
47193 Kållekärr

Kontakt:
Tel: 0304662611
E-post: This is a mailto link

Se all info